De passie

11

Cleopatra Robbins gelooft dat ze zal weten wanneer ze de man van haar dromen ontmoet, degene waarvoor ze weer vertrouwen en liefde durft te riskeren. Maar als de uiterst aantrekkelijke Max Fortune de Robbins’ Nest Inn binnenschrijdt, wordt ze van haar sokken geblazen door een verpletterend besef. Dit ís hem. Maar hij is he-le-maal verkeerd!

 

De beheerste, vastberaden, wereldwijze Max is een groot contrast met de vriendelijke, ontspannen Cleo. Max is op zoek naar de kostbare schilderijen die hij heeft geërfd. Cleo weet er niets van, maar als Max besluit te blijven, gaat hij deel uitmaken van haar excentrieke familie en wordt zijn band met Cleo steeds sterker. Wanneer een mysterieuze stalker haar bedreigt, besluit Max niet te rusten voor hij ontdekt wie haar kapot wil maken.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
21 maart 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789402304244 , 9789022579640

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99 Bestel het ebook bij Libris voor 11,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 11,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Voorwaardelijk vs. onvoorwaardelijk

door: José R. 1 like
Max Fortune heeft een liefdeloze jeugd gehad. Onder de hoede van Jason Curzon werkt hij zich op in het grote geld. Hij is een zakenman met de reputatie nooit te mislukken en te krijgen wat hij hebben wil. Vlak voor Jason overlijdt, zegt hij Max vijf kostbare schilderijen toe die zich bevinden in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic