De passie van de sjeik

, ,

0

Trots, mysterieus, meedogenloos, maar bovenal vol passie – wanneer je je hart aan een sjeik verliest, ben je het voor altijd kwijt…

In De trotse sjeik botst Samantha in het woestijnstaatje Dhuran tegen een knappe man op die haar kust en dan zomaar weer verdwijnt. Dat hij sjeik Vereham is, ontdekt ze pas bij de volgende ontmoeting. Vol verwachting treedt ze hem tegemoet, maar zijn vurige verlangen lijkt ineens te hebben plaatsgemaakt voor diepe argwaan!

In Bemind door de sjeik is Laura gewoonweg betoverd door de mysterieuze Tal Smith. Ze kan haar geluk niet op als hij ook belangstelling voor háár toont en haar overlaadt met aandacht en cadeaus. Tot ze ontdekt dat haar droomman eigenlijk Talique heet en een heuse sjeik is - en waarom hij haar zo gedreven het hof maakt…

In Haar Arabische prins staat Melanie met knikkende knieën voor het bankgebouw van de vader van haar zoontje. Prins Rafiq weet nog niets van Robbies bestaan. Hij heeft haar acht jaar geleden immers meedogenloos uit zijn leven gebannen. Zal de trotse prins zijn kind erkennen en haar haar zwijgen kunnen vergeven?

Dit boek is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
360
Laatste editie
05 mei 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402512366 , 9789402512366 , 9789402512366

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic