de Pastabijbel

de Pastabijbel

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
de Pastabijbel
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van
Italiaanse pasta
* In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.
* Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.
* 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.
* Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Laatste editie
03 juni 2019
ISBN
9789048317547
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker
Advertentie