De pijn voorbij

1

Hij verzet zich en drukt zijn handen tegen zijn oren. Het geluid neemt alleen maar toe, alsof het diep in zijn hoofd zit en niet van beneden komt. De roep is te sterk en Lucas komt uit zijn bed. Bang loopt hij de trap af. Elke trede brengt hem dichter bij wat hij het meest vreest. De deur staat op een kier. Daarachter is het stikdonker. Daar komt ook dat nare geluid vandaan. Badend in het zweet staart Lucas naar de deur. Hij trilt als een blad.
Ik ben hier, Lucas. Kom dan toch. Ik wacht op jou.

Het begin van het eerste jaar aan de universiteit betekent voor Lucas letterlijk de start van een nieuw leven. Zijn jeugd - een aaneenrijging van pesterijen - hoopt hij voorgoed achter zich te laten. Maar Lucas sleept een vreselijk geheim met zich mee. Een geheim dat hem langzaam maar zeker van binnenuit opvreet...
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
109
Laatste editie
20 maart 2008
Uitgeverij
Abimo, Uitgeverij
ISBN
9789059323926
Advertentie

Lezersrecensies (1)

mooi

door: hebban-55525298767f4 1 like
het was een mooi en aangenaam boek, ik vond het goed dat er overgang was van personages uit de ik-vorm! zowiezo is luc descamps een zeer goede schrijver en dus kun je het boek vlot lezen!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic