De plakfactor

,

3

Waarom zijn broodjeaapverhalen zo hardnekkig en vergeten we alledaagse waarheden zo gemakkelijk? Hoe maakt een krant een kop die ervoor zorgt dat we door willen lezen? En waarom onthouden we complexe verhalen wel, maar complexe feiten niet?
Waarom floreren sommige ideeën van meet af aan, terwijl andere razendsnel ter ziele gaan? En hoe verbeter je de kansen van waardevolle ideeën? In De plakfactor leggen Chip en Dan Heath uit hoe je de kleefkracht van ideeën kunt versterken. Deze onmisbare gids laat zien dat 'sticky' ideeën hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen.
Dit boek gaat over een van de belangrijkste aspecten van menselijk gedrag en zal de manier waarop je ideeën overbrengt ingrijpend veranderen. De plakfactor is provocerend, onthullend en vaak verrassend grappig. Het onthult de cruciale principes van succesvolle ideeën en de strategieën om je eigen boodschap meer kleefkracht te geven.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
10 maart 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400505674 , 9789044973488
Bestel dit boek vanaf  €19,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Plakkende ideeën

door: Ann V.U. 1 like
Een boek over waarom sommige ideeën aanslaan en andere niet. De auteurs tonen aan de hand van anekdotes, gezegdes en legendes aan waarom sommige ideeën soms beklijven en andere dan weer niet. Het geeft je een aantal inspirerende inzichten. Wat ik zeker zal onthouden, is dat je een boodschap zo...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic