De poorten van de hel

7

Jason Peters werkt voor Narcom, een bedrijf dat klusjes opknapt die te gevaarlijk of politiek riskant zijn voor de geheime dienst. Maar direct na zijn laatste opdracht wordt er een aanslag op hem gepleegd en kan hij nog net uit de rokende puinhopen van zijn huis ontsnappen.

Het begon met een laptop van een Arabisch wapenhandelaar. Wat heeft deze te maken met de vermoorde bemanning van een visserskotter in de Beringzee en wat is precies de 'Adem van de Aarde'? Met huurmoordenaars in zijn kielzog en een mooie wetenschapster aan zijn zijde moet Jason de hele wereld bereizen - van Washington naar de Dominicaanse Republiek en de vulkanen van Sicilië - in een wanhopige poging het oude geheim te ontraadselen dat het hart vormt van een onvoorstelbaar en zeer dodelijk plot!

Deze superspannende thriller is gebaseerd op de echt bestaande 'Poorten van de Hel' - een aantal grotten die in de jaren zestig werden ontdekt en die nog steeds met veel geheimzinnigheid omringd zijn.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Gates of Hades
Serie
Jason Peters (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Jan Mellema
Laatste editie
09 januari 2009
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061122791

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Een goede mix van actie en geschiedenis

door: Annetje 1 like
Met De poorten van de hel en Jason Peeters in de hoofdrol, krijgen we een iets ander verhaal dan zijn overige boeken (met Langord Reilly). Maar het blijft genieten. Ook dit is een boek naar mijn meug. Gregg Loomis weet altijd een goede mix te geven van actie en geschiedenis. Jammer dat er van deze...

door: Peter Roosen 1 like

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic