De praktische vinkenwijzer

,

0

Dit uitstekende naslagwerkje is geïllustreerd met voortreffelijk fotowerk. Hetgeen de keuze voor een soort kan vergemakkelijken. Per soort vink vindt u onder andere u nadelen en voordelen. Enkele van deze punten zijn: Moet de vogel vorstvrij gehouden worden?; is hij agressief tijdens het broeden?; vraagt de voeding extra aandacht?; hoe duidelijk zijn de verschillen tussen de geslachten?; kunnen hij wel of juist niet goed net andere soorten overweg?; wordt de soort vrij oud of niet?
U vindt tips over de aanschaf van de vogels en adviezen waar u extra op moet letten als u met de vogels wilt gaan kweken en tentoonstellingen bezoeken.
Uiteraard begint het boek met uitleg over het houden van vinken in het algemeen, over hun voeding en de noodzakelijke supplementen. Ook de huisvesting komt uitgebreid aan de orde, zowel voor de buitenvolière als voor binnenshuis.
Bij de soorten vindt u de kanaries, Europese cultuurvogels, prachtvinken, wida’s en weduwvogels, Engelse kleurvinken en kardinalen.
Een prima boek om een keus te maken, maar ook om het geheugen nog eens op te frissen.

Verschenen in
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
04 mei 2005
Uitgeverij
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058212481 , 9789058212481

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 7,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 7,95
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic