De rechter

0

“Waarom de rolstoel, de vermomming, het geweld, en al die Bijbelse symboliek? Je kunt je moeilijk voorstellen dat hij zich niet gerealiseerd heeft dat hij op deze manier juist het hele circus achter zich aan krijgt. En dat we dan gewoonweg niet discreet te werk kúnnen gaan, al zouden we het willen. Nee, vooralsnog weten we onvoldoende, of begrijpen we er onvoldoende van.”

“Dus in het slechtste geval hebben we te maken met een gestoorde Bijbelfanaat die denkt dat hij Gods ondoorgrondelijke wegen bewandelt?”

Ik weet niet of dat het állerslechtste geval zou zijn, meneer, maar geruststellend is die gedachte in ieder geval niet.”


De Amsterdamse politie is in de greep van een mysterieuze en bovenal ongrijpbare man, die lenig als een aal de kleinste mazen in het net weet te benutten. Zijn motieven en werkwijze blijven lang onduidelijk en ook tast men in het duister over de vraag of hij alleen, dan wel met anderen opereert. Als er aanwijzingen komen dat hij zijn pijlen op een zeer prominente Nederlander richt, komt het complete landelijke politie- en veiligheidsapparaat op de been. Ontkomen lijkt onmogelijk.

In deze superspannende misdaadroman weeft Johan West een ingenieus web van intriges, complotten en avonturen. Vlot en verrassend tot het onverwachte einde toe.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
12 juni 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089545404

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic