De redding

47Lucy Sheridan logeert bij haar tante Sara in Summer River. Ze wordt na een feest in dronken toestand door de aantrekkelijke Mason Fletcher thuisgebracht.

Dertien jaar later is haar tante tijdens een fataal auto-ongeluk omgekomen. Lucy vertrouwt het niet en keert vanuit Washington terug – ogenschijnlijk om het huis op te knappen voor de verkoop, maar in het geheim wil ze de zaak onderzoeken.

In de afgelopen jaren is Summer River opgebloeid en staat als trendy stad op de kaart. Lucy werkt als forensisch onderzoeker, terwijl Mason nog steeds even aantrekkelijk is en een succesvol beveiligingsbedrijfje leidt met zijn broer. Wat is er in het verleden gebeurd?


Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
14 januari 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022574317 , 9789402304909 , 9789022578735

Hebban recensie

    Christine Bols Hebban Recensent

Romantische thriller met iets te weinig pit

door Christine Bols op 10-02-2016

Tijdens een bezoek aan haar tante, dertien jaar eerder, werd Lucy Sheridan bij een uit de hand gelopen feestje door Mason Fletcher uit de handen van een verkrachter gered. Als Lucy terugkeert naar het dorpje Summer River om de nalatenschap van haar tante te regelen, ontmoet ze Mason weer en de passie van dertien jaar geleden wordt nieuw leven ingeblazen. De jonge man helpt haar bij het...


Lezersrecensies (3)

spannend genoeg

door: Frieke van der Meijden 1 like
Na een serie c hicklits was dit een wat spannender boek. Mijn verkouden hersenen konden dit goed aan. Allerlei problemen rond een wijnmakerij die hun oorsprong in het verleden vinden...goed te beluisteren.

Licht tussendoortje

door: José R. 1 like
Romantische thriller. Best goed plot, dat helaas beetje dun is uitgewerkt. Desalniettemin aangenaam leesvoer.

De redding

door: Zwartraafje 1 like
... ‘De redding’ vertoont inderdaad een aantal overeenkomsten met de boeken van Nora Roberts. Sterke personages, sfeerschepping, het creëren van afleidingen om de lezers op het verkeerde been te zetten én natuurlijk niet te vergeten de combinatie van spanning en romantiek. Nu kan je de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic