De Roemeense kwestie

0

Het wordt de jonge Jim Callahan deze keer moeilijk gemaakt wanneer hij ongewild betrokken raakt bij een internationale zaak waar niet alleen de Nederlandse politie, maar ook het Britse New Scotland Yard bij betrokken is. Wat hebben een moord en een ontvoering met elkaar gemeen en wie is de mysterieuze man met de rugzak? Het is een zaak vol onverwachte wendingen en niet iedereen is wie hij lijkt te zijn. Jim komt in gevaarlijke situaties terecht en ontdekt meer dan hem lief is. Ook dit verhaal vraagt weer het uiterste van zijn speurderskwaliteiten en niemand verwacht dat het uiteindelijk van hem af zal hangen of het een goed einde krijgt. Maar kan er deze keer wel een 'eind goed, al goed' zijn, of kent dit verhaal alleen maar verliezers? Gaandeweg moet duidelijk worden of Jim wel uit het juiste hout gesneden is voor dit levensgevaarlijke avontuur!

Jim Callahan, onze jonge hoofdrolspeler in dit verhaal, wordt ook in dit internationaal getinte avontuur bijgestaan door zijn vriendin Karin en zijn vriend Mark, die vaak als zijn beschermengelen fungeren en ook nu weer zijn steun en toeverlaat zijn. Ook zijn rechercheur Klaassen en assistent Uiytdenwilge weer van de partij!
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
165
Laatste editie
30 juli 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402137194

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,86
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,86
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic