De seriemoordenaar

11

Hij noemt zichzelf 'de Beijing Ripper'. Zijn slachtoffers zijn jong, beeldschoon en op gruwelijke wijze verminkt. Angst is voor hem een pleziertje, moord een passie en de dood slechts een spel. Li Yan, hoofd van de politieafdeling zware criminaliteit in Beijing, onderzoekt een gewelddadige seriemoord op jonge vrouwen. Als het vijfde slachtoffer een Amerikaanse is, wordt de pathologe Margaret Campbell ingeschakeld. Dan ontvangt Li een aantal persoonlijke brieven van de moordenaar. Wil Li voorkomen dat zijn eigen leven en dat van zijn familieleden en Margaret wordt verwoest, dan moet hij de werkelijke identiteit van de seriemoordenaar vaststellen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Chinese Whispers
Serie
Li Yan & Margaret Campbell (6)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 mei 2007
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045304236
Advertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Of je zelf in Beijing loopt

door Jannelies Smit op 04-07-2007

Op het achterplat van dit heerlijk leesbare boek staat vermeld dat dit het laatste verhaal is dat Peter May over Li Yan en Margaret Campbell schrijft. Jammer! De boeken over dit zo onwaarschijnlijk lijkende paar zijn origineel en spannend en geven de lezer het gevoel werkelijk in Beijing rond te lopen. En ja: Beijing, eindelijk heeft die stad ook in dit boek de correcte naam gekregen.


Deze keer...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic