De sleutel van de alchemist 2: De zeven demonen van Venetië

1

Een waterspuwer met een zeer slecht karakter, grote oren en een gebroken hart kan duizenden kilometers afstand scheppen tussen zichzelf en de reden voor zijn eigen ongenoegen, maar zal er niet in slagen lang weg te blijven uit de meest fascinerende stad ter wereld: Venetië. Vooral niet als hij vermoedt dat de sleutel van Salomon, de machtigste talisman van de geschiedenis, op het punt staat gestolen te worden van zijn bewaker, de beminnelijke Lucilla, en dat het meisje in groot gevaar verkeert. Omdat haar vader, de gewetenloze alchemist Giulio Moneta, een leger van levende doden heeft opgeroepen om zich meester te maken van de amulet, en geen rust zal vinden tot ze hem de sleutel brengen!
Terwijl ze door de smalle straatjes van Venetië stuiven, die vergeven zijn van zombies en demonen met een gevaarlijke schoonheid, moet Lucilla zich stevig vasthouden aan de keel van de waterspuwer. Ze ontdekt dat ook een hart van steen dat jarenlang door de mensheid is aangetast, zeer hard kan kloppen
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Siska Lernout
Aantal pagina’s
233
Laatste editie
02 mei 2012
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789054617433

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic