De slipper van Maria Bonita

,

0

Nino is breakdancer. Hij houdt van zijn stad Recife. Maria Bonita speelt de grote trommel in een maracatu orkest. Zij houdt van het binnenland van Pernambuco. Bij een verlaten suikerfabriek verliest Maria haar linkerslipper in de rivier. Niet zomaar een slipper. Haar geluksslipper...

De slipper van Maria Bonita heeft twee voorkanten. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je begint. Aan de kant die geschreven is vanuit de hoofdpersoon Nino of aan de kant geschreven vanuit de andere hoofdpersoon: Maria Bonita. De auteurs, Liesbet Ruben en Babette van Ogtrop, schrijven de boeken die bij de tentoonstellingen van Tropenmuseum Junior horen. Tweemaal al wonnen zij een Zilveren griffel. Zij maken boeken vol foto's en verhalen. Voor iedereen die een andere wereld wil ontdekken.

De slipper van Maria Bonita hoort bij de tentoonstelling MixMax Brasil van Tropenmuseum Junior. Het is een foto- en verhalenboek voor iedereen vanaf 6 jaar die Brazilië beter wil leren kennen. 

Verschenen in
Genre
Jeugd & Kind (non-fictie)
Laatste editie
10 oktober 2012
Uitgeverij
Stichting LM Publishers
ISBN
9789460222160
Bestel dit boek vanaf  €8,97 bij

bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic