De smaak van brood

0

Meer dan vijftig haalbare recepten om brood te bakken
Van broodeenvoudig tot geraffineerd: meesterbakker Frank Deldaele bedenkt meer dan vijftig originele broodrecepten. Hij maakt een selectie van de meeste succesvolle broodrecepten, zoals een meergranenbrood met yoghurt en rozijnen, tijgerbrood, yoghurtbrood of een kamut-quinoabrood. Daarnaast geeft hij een heleboel nuttige, technische informatie over de grondstoffen, de deegbewerking en het bakproces. Kris Vlegels fotografeert van brood tot korst tot in de kruimeligste details.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
18 september 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401424011 , 9789401427487

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic