De smaak van chocolade

0

100% chocolade in de vorm van een prachtige reep
In dit boek wordt chocolade in al zijn hoedanigheden beschreven. Er komen tabletten, poeder en pasta voorbij, maar ook bonbons, rotsjes en likeur. U kunt lezen hoe een echte chocoladeproeverij in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u in dit boek verrukkelijke combinaties met chocolade: de bekende klassiekers, zoals koffie en sigaren, maar ook minder voor de hand liggende combinaties, zoals bloemen en specerijen.
Verderop in het boek staan veertig basisrecepten waarop u naar hartenlust kunt variëren en uw fantasie kunt loslaten.
Een boek over chocolade zou niet compleet zijn zonder praktische adviezen over het kopen en het bewaren van het product. En dat is nog niet alles: we geven u tips om onaangename verrassingen tijdens het kokkerellen te voorkomen en vertellen u graag iets over bijzondere, met chocolade verbonden tradities, zoals Pasen.
Proef smakelijk!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
159
Laatste editie
31 augustus 2012
Uitgeverij
De Lantaarn B.V.
ISBN
9789054269489
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic