De sneeuw van vroeger tijden

5

Beleef de spannende avonturen van een bont gezelschap dat is uitgestuurd om in een onbekende en wellicht vijandige wereld te achterhalen waar de rampspoed die hen bedreigt zijn oorsprong vindt en de oorzaken weg te nemen.
Onderweg krijgen ze hulp van twee kleurrijke figuren die beiden geheel eigen redenen hebben om de maatschappij argwanend te bekijken en er een strijd mee aan te gaan.
Heldendom en lafheid, hartstocht en argeloosheid, vrijheid en bekrompenheid.
Alle feiten en gebeurtenissen uit De sneeuw van vroeger tijden zouden net zo goed in onze tijd kunnen plaatsvinden. Als dat al niet het geval is! En dat is geen geruststellende gedachte!

Uitgevers over De sneeuw van vroeger tijden:
Podium: "woorden als groots en gedurfd schoten te binnen bij het lezen van uw werk."
Bertram+deLeeuw: "wat een bijzonder en meeslepend verhaal," "een waanzinnig indrukwekkend werkstuk met een heel eigen stijl."
De Wereldbibliotheek: "we vonden het verhaal erg goed geschreven en hebben serieus overwogen het uit te geven". "uw manuscript verdient het onzes inziens te worden uitgegeven."
Ambo|Anthos uitgevers: "de mooie wereld die jij in je verhaal hebt geschapen."
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
903
Laatste editie
22 april 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402118032

Lezersrecensies (1)

I loved it, all 900 pages of it!

door: Annemieke de Jong 1 like
Met vraagtekens begon ik aan het boek. Niet vanwege de titel en het onderwerp, maar vooral vanwege het aantal pagina's. Mijn ervaring is dat een boek van 900 pagina's wel eens langdradig kan worden... maar dit was geen zins het geval. Ik heb genoten van het boek. Van de eerste tot de laatste...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic