De spirituele wetten

,

0

Een gezegde als begin de dag met een lach is natuurlijk waardeloos als je met een slecht humeur bent opgestaan en er die dag taken op je wachten waarbij je toch al geen zin had ze uit te voeren.
Toch is dit om te buigen; het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat, als je je mondhoeken slechts dertig seconden omhoog trekt je jezelf anders zal voelen. Zo eenvoudig is het naar de wetten te leven, eenvoud is het sleutelwoord.
In dit boek beschrijven we hoe je hiermee aan de slag kunt. Want alleen wanneer je iets hebt begrepen kun je ernaar handelen.
Maar nu is de tijd gekomen ermee aan het werk te gaan: creëer je eigen geluk! Vertrouw jezelf en toon moed. Sta toe dat je fouten maakt (welbeschouwd zijn het eigenlijk geen fouten die je maakt). Een leerproces gaat niet zonder slag of stoot. Door jouw benadering van het leven en de keuzes die je maakt leer je iets. Zo nu en dan zul je een trede op de ladder van begrip terug glijden. Ruim de scherven op en begin opnieuw. Niemand zal het je kwalijk nemen of teleurgesteld zijn dat het even niet lukt, want dit is de sleutel, dit is het leerproces dat je moet doorlopen. Je volharding opnieuw te beginnen zal met vreugde worden begroet.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
102
Laatste editie
24 september 2013
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402103663
Bestel dit ebook vanaf  €15,95 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic