De Sprong

0

Ken je het gevoel? Je hebt het niet meer naar je zin op het werk, je voelt je ongelukkig maar je durft je leven niet te veranderen. Je staat voor een drempel waar je maar niet overheen springt. Dus ga je door en doe je alsof er niets aan de hand is. Wat zou je anders moeten? Je hebt nu in ieder geval nog 'zekerheid'.
Totdat er iets gebeurt. Plotseling word je gedwongen om in de spiegel kijken.
Als mens heb je de keuze: Kies je voor zekerheid - met de kans om langzaam uit te doven - of durf je te springen, risico's te nemen en je vleugels uit te slaan? Hetty Middendorp - van het bureau Hetty Middendorp Consultancy - heeft een tiental mensen uit haar praktijk gevraagd om terug te blikken op hun loopbaan en met haar in gesprek te gaan over de sprong die ze maakten. Het resultaat: Tien boeiende verhalen van mensen die de moed hadden om te worden wie ze nu zijn. Van planner tot pensionhouder en van jurist tot misdaadanalist. De Sprong is voor alle mensen die op zoek zijn. Maar ook voor mensen die de sprong in hun leven of werk al maakten en daarin bevestigd willen worden.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
137
Laatste editie
12 maart 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789059112544
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic