De staf van Apophis

De staf van Apophis

3
Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Young adult   Topics 0
Het Egypte van het dodenrijk bereidt zich voor op oorlog.
Farao Ramses is rusteloos nadat er in de kerkers onder zijn stad een raadselachtig magiespoor wordt ontdekt. In Perzië vinden zijn spionnen een omvangrijke legermacht die onderweg is naar Egypte. Ondertussen onthuld Meester Lhanima in de donkere wouden van Bharat een kracht die er al een eeuw lang ongestoord woekert.
Thyranoens meesterplan ontwikkelt zich snel dankzij een machtig nieuw wapen. Maar door het te hanteren, stelt hij zichzelf bloot aan een groot gevaar.
Voor Jessy lijkt er een bijzondere taak weggelegd. Kan de Meester haar leren de kracht van het masker te gebruiken? Zal ze eindelijk de oorsprong van haar gave ontdekken?
De Staf van Apophis is het tweede deel van de Portaal-serie, een bloedstollend young adult-fantasy avontuur.
Genre
Young Adult
Uitgeverij
Zilverbron
Laatste editie
27 november 2018
ISBN
9789463081405
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Aangename esoterische fantasy

door: Ferry76Visser 1 like
Binnen de Nederlandstalige speculatieve literatuur is Mathijs Hulster een auteur van esoterische fantasy. Zijn boeken kenmerken zich door een rijkdom aan verwijzingen naar verschillende spirituele tradities en een beeldende manier van schrijven. In zijn tweede boek, ‘De staf van Apohis’,...

Spannend, imponerend en uitermate leerrijk

door: Guy Doms 1 like
De staf van Apophis, het tweede deel in de Portaal-trilogie, begint precies waar De Vrije Wereld (Boek 1) eindigt. Dit is op zich geen probleem; Mathijs Hulster (1985) plaatst immers een terugblik vanuit het perspectief van Jessy, een van de hoofdpersonages. Het volstaat echter niet om blanco in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook