De sterspeler

0

Voetbalthriller!
Kernwoorden: KAAG Gent, Ghelamco arena

Johan D’Haveloose is lector Engels en Interculturele Communicatie op rust. Hij woont met zijn vrouw en honden in het landelijke Zomergem. Zijn ervaring in het onderwijs, zijn kleinkinderen, de vrienden in binnen - en buitenland en de lange wandelingen met zijn twee honden vormen een fantastische bron voor inspiratie en geven de auteur een rustig gevoel van voldoening om te schrijven.

“De Sterspeler” is de tweede Bonnard en Brunello misdaadroman van de auteur. Eerder publiceerde hij een Engelstalig humoristisch werkje, “Dasha, the dazzling dachshund’ dat het meteen bracht tot de shortlist van beste boek in 2015 bij boekscout.nl.
Na ‘Moordgriet’ waarin Bonnard en Brunello een moord in het landelijke Zomergem moeten oplossen, en waarbij de lezer deelgenoot wordt in de boeiende relatie tussen de ravissante hoofdinspecteur Bonnard en de attractieve inspecteur met Italiaanse roots, Brunello, verrast hij nu met de moord op een Gentse stervoetballer. Het brengt B&B van de unieke voetbalwereld tot het mysterieuze Iran en terug. Zullen zij de oplossing vinden en hoe vergaat het hen ondertussen in de liefde? U ontdekt het in zijn nieuwe roman gepubliceerd door uitgeverij Partizaan.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
156
Laatste editie
23 maart 2016
Uitgeverij
Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan
ISBN
9789492007377

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic