De Streuburgse symboliek

0

Wouter Roggekamp is vlak voor het aanbreken van de dag in een wildhut om een roedel bronstige herten te fotograferen. Nog voordat hij zijn eerste foto heeft gemaakt, stoppen een Humvee en een Mercedes aan de voet van de wildhut. Het stoffelijk overschot van een man wordt daar geruild tegen een attachékoffer.

Het maken van enkele foto s heeft voor Wouter verstrekkende gevolgen. Hij ontsnapt ternauwernood aan een moordaanslag. Gegrepen door angst ontmoet hij journaliste Renate Ulrich. Zij heeft de dag ervoor een reportage gemaakt op een nabijgelegen militair oefenterrein. Een persoonlijke waarneming geeft haar aanleiding voor een nader onderzoek. De verhalen van beiden lijken met elkaar verband te houden. Ze hebben echter weinig aanknopingspunten.

De acties van enkele antiglobalisten hebben onbedoeld invloed op de ontwikkelingen. Daarnaast frustreert een viertal militairen alle pogingen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wouter en Renate zien zich daardoor genoodzaakt tot het uiterste te gaan.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
375
Laatste editie
27 mei 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402117943 , 9789402117929
Bestel dit ebook vanaf  €7,95 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic