De tentenmaker

0

Hoever gaat Laurie in haar zoektocht?

Laurie krijgt als onderzoeksjournalist de opdracht om achter de ware toedracht te komen van de in Afghanistan verdwenen Nederlandse hulpverlener, Wouter 't Hart. Het vreemde is dat niemand deze man schijnt te kennen. Hoewel de opdracht haar een lichtelijk nerveus gevoel geeft, vanwege de onrust en onveiligheid in Afghanistan, neemt ze hem toch aan. Haar nieuwsgierigheid, gecombineerd met het feit dat ze vanwege haar pas verbroken relatie weg wil uit Nederland, maakt dat ze geen nee kan zeggen.

In Kabul loopt ze met haar onderzoek tegen een muur van wantrouwen bij verschillende organisaties en krijgt ze geen of maar mondjesmaat informatie. Al gauw blijkt dat de opdracht voor haar gevaarlijk is en raakt ze in grote problemen.

Laurie komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Wouters verdwijning, maar daarbij komt haar eigen leven op het spel te staan. De Tentenmaker is een razendspannende literaire thriller met een aantal verrassende wendingen, waar thema's als ambitie en hulpverlening op gespannen voet met elkaar lijken te staan.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
284
Laatste editie
31 mei 2014
Uitgeverij
Jurgens Communicatie Kracht
ISBN
9789082095012 , 9789082095005
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic