De terreuraanslag

1

Een docente vervangt iemand wegens ziekte op haar voormalige middelbare school. Tijdens haar werk krijgt zij flashbacks van de tijd dat zij een schoolmeisje was. In therapie probeert zij er achter te komen wat er is gebeurd. Ze realiseert zich dat ze gepest is. Ze heeft een overzichtstentoonstelling van haar schilderijen in Parijs. Daar ontmoet zij iemand op wie ze verliefd wordt. Haar man werkt mee aan een archeologisch project in Egypte. Hij wordt slachtoffer van een terreuraanslag van moslimterroristen en raakt in coma. Hij blijkt al een jaar een verhouding te hebben met een andere vrouw, die zwanger van hem blijkt te zijn. Als hij onverwachts toch ontwaakt uit zijn coma wordt de docente voor een moeilijke keuze gesteld.
Website auteur: www.elisabethwalstra.nl
Omslag ontwerp: Hannah Elisabeth Walstra
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
222
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402140217

Lezersrecensies (1)

De terreuraanslag

door: Hannah Elisa 1 like
Een heel invoelbaar boek van de hoofdpersoon een lerares die probeert haar verleden te verwerken in therapie. een verleden met verwaarlozing, mishandeling en seksueel misbruik van een dominee. Haar man raakt betrokken bij een terreuraanslag in Egypte en raakt in coma. Heel invoelbaar wat er dan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic