De Thaise keuken

,

0

In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur.

Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
14 mei 2004
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059201675
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic