De Turkse connectie

,

4

In deze tweede thriller over het rechercheduo Van Houten en De Wilde is de jacht geopend op een moordzuchtige crimineel. In een provinciestad opereert een bende jonge straatrovers die angst zaait met brutale en gewelddadige overvallen. Spil van de bende is een Turkse man. Hij ontsnapt naar Istanbul, waar Van Houten en De Wilde hem op het spoor komen dankzij de Turkse politie. Dit spannende vervolg van de eerste thriller in deze reeks, Het Koepelmysterie,is met vaart geschreven, vol onverwachte wendingen en verrassend actueel.

Verschenen in
Serie
Van Houten & De Wilde (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
25 juni 2010
Uitgeverij
Friese Pers/Noordboek
ISBN
9789033009273
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Een lekker leesbaar boek met een actueel thema

door Diana Wienholds op 20-08-2010

Marc Jacobs was commissaris van politie in Leeuwarden. Tegenwoordig is hij criminoloog, radiomaker en fotograaf. Marike Vreeker is communicatieadviseur bij Yacht. Hun eerste boek, Het koepelmysterie, verscheen in 2009. Nu is er het tweede boek, De Turkse connectie, waarin het rechercheduo Van Houten en De Wilde wederom een zware zaak voor haar kiezen krijgt.
Onder aanvoering van Bayram gaat een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic