De Turkse keuken

0

de Turkse keuken
TRADITIES
INGREDI TEN
SMAKEN
TECHNIEKEN
75 KLASSIEKE RECEPTEN
Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten
Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Ege he Zee tot het platteland van Anatoli n de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul
Bevat een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten
Van eenvoudige meze tot een heerlijk geurende rozenblaadjessorbet; ontdek een kleurrijke keuken die een benijdenswaardige hoeveelheid kruiden en specerijen mengt met uiterst verse ingredi en
Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing.
Met meer dan 300 prachtige kleurenfoto's
Complete voedingswaardentabel voor elk recept
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
19 oktober 2006
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059203853
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic