De Turkse keuken

0

Ga op een intrigerende tocht langs de diverse regionale keukens en culinaire gewoontes van Turkije. Van de verfijnde gerechten van het Ottomaanse hof tot de boerse eenvoud van het platteland.

Eet- en reisschrijfster Leanne Kitchen doorkruiste het land met haar camera, scherpe observatievermogen en passie voor culinaire zaken. Kruidige rodelinzenköfte, langzaam geroosterd lamsvlees met granaatappelsap tot rozenroommeringues en Turkse koffiepuddinkjes: Leanne onthult niet alleen de inspiratie voor haar collectie authentieke en hedendaagse recepten, maar ook de ware essentie van de Turkse gastvrijheid.

Leanne Kitchen is professioneel kok, met een zeer succesvolle, 14-jarige kookcarrière in Australië en Nieuw-Zeeland. Ze schrijft al 10 jaar over eten en reizen en ze heeft een aantal belangrijke publicaties in Australië op haar naam staan. Leanne reist met haar camera uitgebreid door Azië en het Midden-Oosten om verbluffende beelden vast te leggen van de mensen, het voedsel en de plaatsen die haar inspireren.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
04 februari 2012
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048305216

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic