De twilight Saga - De complete serie (4-in-1)

108

Spots 5 Top25's 16

Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. De Twilight-serie van Stephenie Meyer houdt je tot ver na de laatste pagina in zijn greep.
Als Bella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende wending.
Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen en betoverende stem, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn geheim te komen. Wat Bella zich niet realiseert, is dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen. En misschien is het al te laat?

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
22 juni 2015
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000347100


Door lezers

Young Adult Club / Voorstelrondje: nieuwe leden!
12 oktober 2018 22 reacties
Young Adult Club / Rare Weetjes Over Schrijvers #2
26 november 2017 7 reacties
Scifi & Fantasy Club / Lezen voor je lijst onderbouw
26 augustus 2017 7 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €13,99 bijLezersrecensies (3)

Prachtig verhaal.

door: Bianca Pluijm 1 like
Ik wilde, nadat ik de boeken had gelezen, de films kijken. Wat een domper. De boeken zijn namelijk zo goed dat, ondanks ze zo dik zijn, ik alles in 1 week uitgelezen had. Ik vergat werkelijk alles om me heen en leefde helemaal in de wereld die deze boeken beschrijven. Iedereen die van fantasie...

Geweldige boeken

door: Samantha 1 like
Je blijft lezen en heb ze ook al meerdere keren gelezen

leest heerlijk weg

door: Maris 2 likes
Ik heb deze boeken meer dan 1x gelezen. Dus dan kun je nagaan dat ik deze boeken te gek vind. Ik kan me goed verplaatsen in de personages. Vooral in Bella. Omdat ik me ook anders voel dan anderen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic