De Vallei 3 - De storm

30

De studenten van Grace College hebben een paar dagen vrij en Chris, Julia, Debbie, Rose en Benjamin besluiten naar Vancouver te gaan. Voor ze de vallei uit zijn, breekt er echter een hevige sneeuwstorm los en krijgen ze een auto-ongeluk. Er zit niets anders op dan lopend terug te keren naar Grace College. Chris vindt dat Debbie zich steeds vreemder gaat gedragen. Is ze soms bang of is er iets anders aan de hand? Eenmaal terug op Grace College gebeuren er onverklaarbare dingen: er duikt een dvd op met schokkende beelden uit het verleden. Als de storm zijn hoogtepunt bereikt, dringt het tot Chris door dat iemand een spel met hen speelt. Maar waarom? En op wie heeft hij het gemunt? De vallei is een verslavende mysterythr illerserie. Duik in de wereld van De vallei en ontdek zelf het geheim van Grace College!

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Corry van Bree
Laatste editie
16 april 2012
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789049925383 , 9789049925468
Advertentie

Lezersrecensies (1)

door: Belinda 1 like
Het laatste deel van: De Vallei reeks. In dit boek zien we hoe het verder gaat met de personages uit de eerste twee delen. Julia heeft al heel wat moeten overwinnen, maar het blijkt dat nog niet alles achter de rug is. Iemand wil wraak en zal niks uit de weg gaan om dat te krijgen. Dit boek is zeer...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic