De valse Jacob

,

1

Zeven vrouwen, een hecht vriendinnengroepje, gaat vijf dagen naar Florence. In deze hotspot voor genieters en kunstliefhebbers zullen zij onder de bezielende leiding van de charmante Judy kennismaken met de culturele highlights van de stad; de eeuwenoude paleizen, fonteinen, kerken, de juweeltjes van tuinen en de talloze musea die de mooiste schilderijen en beelden herbergen...
Maar zijn Christina, Judy, Simone, Paula, Petra, Joan, Cobi echt zo'n hecht groepje als het lijkt? Zijn het werkelijk zulke goeie vriendinnen? Of houden ze vooral de schijn op? Want één ding is duidelijk, er broeit iets, er speelt meer, veel meer dan alleen het genieten van kunst en de passie voor schoenen...?
Tijdens hun laatste avondmaal in Albergo Da Pennelo, gelegen aan de Via Dante Alighieri wordt onthuld wat en blijkt het een oeroud verhaal te zijn over liefde, dood en verraad.
Marjan van Marle werkt sinds 1973 in de journalistiek. Onder meer bij het vrouwenblad Margriet. Ook was ze lange tijd als redactrice verbonden aan was ze lange tijd als redactrice verbonden aan Libelle waarvoor ze vooral human interest artikelen schreef. Daarna was ze freelance werkzaam voor Ouders van Nu, Marie Claire en Viva en diverse kookbladen. Ze heeft inmiddels zes non-fictie boeken op haar naam staan over uiteenlopende onderwerpen en een eigen culinaire rubriek. De valse Jacob' is haar zesde roman.
Evenals haar voorgaande werken wordt dit boek weer gekenmerkt door een flinke dosis spanning en verdient het eveneens het predicaat 'eigentijdse zedenschets'.
Verschenen in
Genre
Romantiek , Literatuur & Romans , Feelgood
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
02 december 2011
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789086601516 , 9789461010650 , 9789036430654
Bestel dit boek vanaf  €20,00 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic