De verboden foto

6

In de hartverwarmende Amish roman 'De verboden foto' van Beverly Lewis zorgt een foto voor spanningen in een religieuze gemeenschap.

Een paar maanden nadat hun moeder is overleden, verdwijnt Eva's zus. Eva is bang dat Lily verliefd is geworden op iemand buiten hun Amish gemeenschap. Maar dat is niet het enige waarover ze zich zorgen maakt: zij en haar zussen moeten een nieuw onderkomen vinden nu hun broer de familieboerderij overneemt.
Dan komt Jed Stutzman, een Amish buggy-maker uit Ohio, naar Eden Valley. Eva voelt zich aangetrokken tot deze charmante vreemdeling, maar is geschokt als ze de foto ziet die uit zijn portemonnee valt. Want de vrouw op de foto is bepaald geen vreemde voor haar...
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
21 juni 2016
Uitgeverij
Groot Goudriaan, De
ISBN
9789088653568 , 9789088653575
Bestel dit boek vanaf  €22,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (1)

Lekker weg dromen

1 like
Het verhaal gaat over Eva. Haar beide ouders zijn overleden en haar toekomst is onzeker. Tot overmaat van ramp loopt haar jongere zusje, Lilly, weg van haar Amish roots. Ondertussen komt Jed een week langs in de plaats waar Eva woont. Hij vindt een boek met daarin een foto van 1 van de zussen. Hij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic