De verborgen wereld

0

Spannend, magisch, avontuurlijk!

'Ergens op een plaats ver weg liep een afzichtelijk beest langs de rand van een enorme kloof. Overal waar hij zijn hoeven neerplantte, stegen er rookwolkjes uit de bodem op en rook het naar verbrande hoorn. Hij was het enige wezen dat het op deze plaats kon uithouden. Het monster, dat Chimaera heette, was op zijn hoede. Het bleef ver genoeg van de rand, alsof het wist dat er in de kloof niets was. Het was een plaats van eindeloze leegte. Er was geen licht, geen duisternis, geen zon, geen water, geen geluid en geen stilte. De kloof zelf heette Ginnungagap. De wijzen wisten dat alles hier ooit begonnen was.'

In dit derde boek komt Steven met de hulp van Fien en hun vrienden Imke en Kobe eindelijk te weten wat er precies in de verbrande Codex Argentus geschreven stond. Steven moet zich voorbereiden op de taak die voor hem in de Driehoekstijd is weggelegd en het weer opnemen tegen de Zwarte Kracht.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
04 juni 2011
Uitgeverij
Manteau
ISBN
9789022325964

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic