De vervloekte roeping

De vervloekte roeping

5
Rank 594 Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
DE KRONIEKEN VAN AZERIA - Deel I

Een pelgrim, een jaagster, een ontdekkingsreiziger en een stalmeid. Vier levens staan op hun kop wanneer een vreemde kracht hen naar een heilig eiland roept. Niemand weet welk pad van het lot ze bewandelen: jagen ze de liefde na, zijn ze op zoek naar de oorsprong van het leven of zijn ze vooral op de vlucht voor die monsterlijke schaduw die hen allen naar het leven staat?

‘De vervloekte roeping’ is het eerste deel van een tweeluik, een reis die zich begeeft op de grens tussen twee werelden: die van de nara en die van de magie zoals ze ooit door de Godinne bedoeld is. Een avontuurlijk, spannend en meeslepend verhaal over monsters, magiërs, elfjes en heldendom.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
654
Laatste editie
01 maart 2019
ISBN
9789492115836
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 23,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    Marvin O. Hebban Recensent

Na het debuut de bevestiging

door Marvin O. op 03-04-2019

Garvin Pouw (1977) vergelijken met een diesel, is nog niet eens zo gek. Een diesel komt langzaam op gang, maar eenmaal op toeren, gaat hij robuust door en is hij nog moeilijk te stoppen. Pouw had meer dan twintig jaar nodig om op gang te komen. Gedurende die tijd schreef hij in alle stilte aan zijn eigen fantasywereld, Valtada. Eind 2017 kwam hij dan eindelijk naar buiten met het resultaat van...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook