De vierde overvaller

41

Frolich een vrouw uit de vuurlinie. Als hij haar, Elisabeth Faramo, na een paar weken weer ontmoet slaat de vonk over en ontstaat een heftige relatie. Maar wie is Elisabeth Faramo eigenlijk? En wat is haar rol bij een containerroof enkele weken later, waarbij een bewaker wordt gedood? Gedwongen moet Frohlich zijn werk neerleggen. Maar ondertussen zet hij, geholpen door zijn partner Gunnarstranda, het onderzoek op onorthodoxe wijze voort.


Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Den fjerden raneren
Serie
Gunnarstranda & Frank Frølich (5)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
28 oktober 2009
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056722029 , 9789046113165 , 9789044961942
Advertentie

Lezersrecensies (5)

De Vierde Overvaller

door: János Újházi 1 like
De boeken van Dahl zijn aangename lectuur, maar een ‘literaire thriller’? Nou nee. Het is een doorsnee serie rond politierechercheurs Gunnarstranda en Frohlich, waarbij de op te lossen zaak centraal staat en niet zo zeer het privé wel en wee van de hoofdrolspelers, hoewel dat ook wel ter...

door: Tons Fleuren 1 like
Liefde maakt blind of toch niet? Mooi weergegeven dilemma wat dit boek toch net iets anders maakt dan andere boeken. Spannend, soms een beetje ver gezocht maar de liefde is overduidelijk aanwezig om de hoofpersonages een rad voor de ogen te draaien. Het min of meer open einde past daar perfect bij.

door: henriet schotman 1 like
Ik had meer van dit boek verwacht. Normaal gesproken zijn Scandinavische thrillers bloedstollend spannend maar deze niet. Het verhaal kabbelt maar een beetje door en er is geen moment waarvan je denkt: zo wat spannend, ik moet verder lezen. Het heeft op mij geen indruk achter gelaten.

door: Kevin Rokegem 1 like
De vierde overvaller heeft mij van de eerste tot de laatste letter niet losgelaten. De inleiding was niet te lang, waardoor je je meteen midden in de ‘toevallige’ feiten waande. Deze feiten blijven zich opstapelen tot er een hele hoop mysteries ontstaan. Je wordt zodanig meegesleept in het...

Recensie De vierde overvaller

door: lina kramer 1 like
En dit is weer een hele goede scandinavische auteur,zoals zovelen..Ik heb het boek met heel veel plezier gelezen,het is een boek waarin je gelijk goed in het verhaal zit en spannend is tot aan de laatste bladzijde..Ga zeker nog meer van deze schrijver lezen..

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic