De Vietnamese keuken

0

Bobby Chinn beschrijft hoe dicht Vietnamees
eten, wat hem betreft, in de buurt van het
Nirvana komt – frisse, zuivere smaken, licht
en gezond, en ongelooflijk gevarieerd. Van
eenvoudig gegrilde kippenvleugeltjes tot
vorstelijke loempiaatjes en zijn eigen fusiongerechten:
dit is niet zomaar een kookboek,
dit is een authentieke gids voor de Vietnamese
keuken zoals die zich in de loop der tijden heeft
ontwikkeld. De voortreffelijke foto’s van Jason
Lowe en de verhalen van Bobby bij ieder gerecht
maken dit boek tot een ware culinaire reis.
Bobby Chinn is half Chinees, half Egyptisch, en opgegroeid
in Engeland. Bobby heeft een eigen restaurant in Hanoi en
is een van de meest gerenommeerde chef-koks van heel
Azië. Zijn tv-serie over Azië wordt momenteel opgenomen
voor Discovery Channel. Hij is ook in Saturday Kitchen en
Full On Food op BBC2 te zien geweest.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
01 juli 2008
Uitgeverij
Van Dishoeck
ISBN
9789047506003

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic