De vlindertuin

6

De Vlindertuin
                   

Een duizelingwekkend verhaal tegen de mystieke achtergrond van de Keltische traditie in Schotland.

Wanhoop en radeloosheid treffen Peter en Suzanne als zij hun vijfjarige zoontje Sem na een korte, heftige ziekte aan de dood moeten afstaan. Een rauwe, gapende wond slaat een gat in het geluk van het jonge gezin. Diepe rouw dreigt hen uit elkaar te drijven, omdat beiden verstrikt raken in hun eigen verdriet en niet in staat zijn dit met elkaar te delen. 
Een bijzondere ontmoeting in Zeeland brengt Peter en Suzanne bij de Schotse Ana, een oude oermoeder in de Keltische wijsheden. Ana maakt hen deelgenoot van haar inzichten, waarin de vlinder met zijn teerheid en korte levensduur de kortstondigheid van het leven symboliseert. Ana’s wijze verhalen en haar mysterieuze vlindertuin hebben een helende werking op Peter en Suzanne.

Is Ana in staat om de twee met hun verdriet om te laten gaan en hun huwelijk te redden?

Hans Peter Roel (1964) schrijft met hart en ziel. Zijn verhalen weten mensen diep te raken.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
196
Laatste editie
29 oktober 2012
Uitgeverij
NEXT Company
ISBN
9789079677610 , 9789079677221
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Zeer spiritueel boek

door: Elly 1 like
Dit boek begon als een heel gewone roman, prachtig verhaal, kreeg er tranen van in mijn ogen. Als het echtpaar naar Schotland vertrekt om hun verdriet te verwerken vind ik het op een gegeven moment een beetje langdradig worden, maar het geheel is prachtig om te lezen vooral hoe deze mensen hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic