De vogel verlangen

0

Gedichtenbundel van Jan Gajentaan met als thema: verlangen. Verlangens die we allen kennen, soms openlijk, soms in het geheim. Het verlangen naar liefde en erotiek dat soms uitkomt, maar vaker een illusie blijkt. Wat dan rest, is de melancholie van de herinnering.
Nadat hij in zijn verhalenbundel "Heimwee naar de Gerard Doustraat" verteld heeft over zijn jeugd en zijn soms woelige levensloop, wordt u in deze dichtbundel meegenomen door Jan Gajentaan in een directe trefzekere stijl naar de wereld van geheime verlangens en dagdromen, die wij allen kennen.
Vaak geven we daar niet aan toe en als we het wél doen, blijken onze verlangens vaak op illusies te berusten. Ook de ontnuchtering die dan volgt wordt door Jan treffend omschreven.
Een mooie dichtbundel voor dromers en nostalgici die af en toe even willen wegdromen bij het haardvuur, om de soms harde realiteit te vergeten.
Verschenen in
Genre
Poëzie
Laatste editie
12 januari 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402144574
Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic