De Voorspelling

7

Marie komt in de oude, verlaten bibliotheek terecht van het kuststadje Oudpoort. Daar wordt ze weggeflitst naar een andere wereld waar ze wordt gevangengenomen door de ridders van koning Dolkor.

Haar broer Ginter overkomt hetzelfde. Hij ontmoet Amicus, die getuige was van de kidnapping van Marie en die 20 jaar geleden ook op die manier in dit rijk - dat het Rijk onder de Himalaya wordt genoemd - is beland.

Samen moeten ze Marie bevrijden en naar hun eigen wereld terug zien te geraken. Hiervoor roepen ze de hulp in van de oude tovenaar Magica. Om Marie te vinden moeten ze eerst de kwaadaardige Asmadorn verslaan.

Op hun pad beleven ze allerlei hachelijke avonturen met veel kleurrijke figuren. Kunnen ze Asmadorn verslaan? En raken ze ooit terug in hun eigen wereld? Niets is wat het lijkt in deze spannende fantasyroman.
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
01 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789491144349 , 9789491144356

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (3)

fantasy van jonge schrijver

door: Heleen van der Velde 3 likes
Quinten C.A. Goethals heeft op zeer jonge leeftijd een knap boek geschreven. Het is terug te lezen dat hij geïnspireerd is geraakt door de boeken die hij heeft gelezen. Ik herken er in ieder geval The Lord of the Rings, Narnia-reeks en elementen van Harry Potter in. Mooi dat het lezen van boeken...

Onder de maat en toch een belofte

door: Paul van Leeuwenkamp 1 like
De Voorspelling is het debuut van de dertien of veertienjarige Quinten Clement André Goethals. Het verhaal van Ginter, die samen met zijn zus in een plooi in de werkelijkheid terecht komt waarheen de sprookjesfiguren als elfen en kabouters zijn gegaan om de mens te ontvluchten. Ze komen daar via...

goed fantasy debuut van 13 -jarige auteur

door: Wendy Koedoot 1 like
Over de schrijver: Dit is het debuutverhaal van een 13 (!) jarige Vlaming. Als vanaf jongs af aan is hij gek op lezen, vooral de verhalen van Geronimo Stilton en Marc de Bel en later verslond hij alles van Harry Potter en Lord of the rings. Twee maanden na zijn elfde verjaardag besloot hij een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic