De vreemde bekende

48

Drie vrouwen zijn gewurgd in de geborgenheid van hun eigen huis. Er lijkt een sadistische moordenaar aan het werk die de vrouwen gekend moeten hebben, want in geen van de gevallen zijn inbraaksporen gevonden. Dit is vooralsnog het enige aanknopingspunt voor Maeve Kerrigan in haar onderzoek. Steeds meer informatie wijst naar een zeer onwaarschijnlijke dader: haar eigen collega Josh Derwent. Aanvankelijk weigert Maeve te geloven dat Josh meer zou kunnen weten, maar geheimen uit zijn verleden beginnen zich te ontrafelen: het is niet de eerste keer dat hij van moord wordt beschuldigd. En hoe goed kent ze hem nou echt?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Stranger You Know
Serie
Maeve Kerrigan (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Caecile de Hoog , Noor Koch
Laatste editie
16 januari 2014
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
ISBN
9789041425003 , 9789041425188
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijHebban recensie

Casey krijgt het voor elkaar om twijfel te zaaien

door Hebban Crew op 07-03-2014

Twee keer kwam Jane Casey (Dublin, 1977) op de shortlist van de Irish Crime Novel of the Year Award – in 2010 met Missing  (Spoorloos) en in 2013 met The Stranger You Know. Deze laatste kwam in Nederland uit onder de titel De vreemde bekende. Het is het vierde deel met Maeve Kerrigan in de hoofdrol.

Als een van de weinige vrouwen en tevens jongste rechercheur bij afdeling Moordzaken van de...


Lezersrecensies (1)

Verleden haalt heden in

door: veravb 1 like
Maeve Kerrigan is een briljante jonge rechercheur die in haar werk te maken heeft met sexisme en moet opboksen tegen vooroordelen. Ze heeft een relatie met een agent die om haar uit het team overgeplaatst is naar een ander team. Rob, zo heet die agent is momenteel in Amerika voor een cursus en dus...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic