De vriendschapsquilt

18

De quiltclub draait op volle toeren! Tijdens de zomercursus komen vijf vrouwen uit alle streken van het land samen in Elm Creek om daar de nieuwste quilttechnieken te leren. Ze delen een week lang lief en leed en al snel worden ze vriendinnen, ondanks de grote verschillen in leeftijd en achtergrond. Maar hoe onderhoud je een vriendschap als je zo ver bij elkaar uit de buurt woont? Lavinia, de oudste van de groep, heeft een idee: samen zullen de vijf vrouwen een 'vriendschapsquilt' maken, waarbij ze elk aan hun eigen deel werken. Na een jaar komen de vriendinnen weer bij elkaar om de lappen samen te voegen tot prachtige quilt, en om hun bijzondere verhalen uit te wisselen. 'Vergeet chick-lit. De nieuwe rage in de vrouwenboekenwereld heet quilt-lit.' HP/De Tijd 'Chiaverini weet alles van quilten verhalen vertellen. Bij elkaar twee ingredi en voor een heerlijk boek over vriendschap en vertrouwen. Een t vrouwenboek.' Libelle over De quiltclub Jennifer Chiaverini woont met haar man en twee zoons in Wisconsin. Ze heeft al negen boeken in De quiltclub-serie geschreven. De vriendschapsquilt is haar vierde boek dat in het Nederlands verschijnt.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Jeannet Dekker
Laatste editie
01 januari 2008
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789069746869 , 9789046304174
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Recensie De vriendschapsquilt

door: Elly 1 like
een geweldig boek en zeker geen saai verhaal,lekker vlot te lezen. de andere boeken van deze schrijfster ga ik ook aan het lezen.

Recensie De vriendschapsquilt

door: Janneke Bouwman 1 like
Gelezen augustus 2008. Een heerlijk feel-good boek. Ik heb weer genoten van dit boek, evenals van eerdere boeken van Jennifer Chiaverini. Nu ging het niet om de bekende personen uit haar eerdere boeken, maar 5 nieuwe hoofdpersonen; ieder met hun eigen problemen. Leuk boek, ideaal voor een heerlijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic