De Vuurprins

0

De Vuurprins

Carnaval; volgens Suus het mooiste feest wat er is. Als de Smulpaopen haar school uitkiezen voor het jeugdgevolg, lijkt het één groot feest te worden. Zeker als Suus een belangrijke rol mag vervullen in het kindergevolg. Haar vrienden vinden dit ook geweldig. Als carnaval dichterbij komt leert groep 5 er van alles over. Dit is zo leuk dat klasgenoten Tom, Ming en Teun een kindercarnavalsvereniging oprichten. Ze besluiten om mee te doen met de kinderstoet.

Dan gebeuren er rare dingen in Oosterbosch. Het lijkt wel of iemand carnaval niet wil laten doorgaan. Tom ontdekt dit en gaat op onderzoek uit. Het blijkt moeilijker dan gedacht. Zelfs met extra hulp komt hij niet verder. Wel verzinnen ze een naam; De Vuurprins. Zorgt deze ervoor dat carnaval niet door zal gaan?

Lees De Vuurprins en beleef een carnavalsavontuur in Staaampgat. Wie weet leer je net als de kinderen van groep 5 wat een geweldig feest dit is.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
149
Laatste editie
20 oktober 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402136883 , 9789402138825
Bestel dit boek vanaf  €20,57 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic