De vuurproef

5

'De vuurproef' is het derde deel in de trilogie 'Storm' van Lauren St John, een serie paardenboeken voor meiden vanaf 11 jaar. Spannend en goed geschreven, en vanwege de universele thema's als liefde, vriendschap, familie en doorzettingsvermogen óók leuk voor niet-paardenliefhebbers.

De vuurproef
Paardrijsuperster Casey Blue heeft het allemaal: roem, haar kampioenspaard Storm en een vriendje dat zielsveel van haar houdt. Maar dan dendert Kyle haar leven binnen. Hij is niet alleen de meest gevraagde trainer van het land, maar ook de knapste. Dat gaat natuurlijk voor problemen zorgen... Maar wie is Kyle eigenlijk, en waarom is er zo weinig bekend over zijn verleden? Op het belangrijkste evenement van het jaar wordt duidelijk dat niet alleen de overwinning, maar zelfs Caseys leven op het spel staat.

Verschenen in
Serie
Storm (3)
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
14 maart 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025760649 , 9789025766672

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit luisterboek voor  €12,99 bij

bestellen

Advertentie

Hebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

Het bekende wijsje

door Marloes op 26-04-2016

“Kan Casey Blue het onmogelijke doen?” Het derde verhaal in de ‘Storm’-serie geeft het antwoord. Na het winnen van twee grote wedstrijden heeft Casey nog één doel: de Burghley Horse Trials winnen. Lauren St John neemt je met De vuurproef nog één keer mee in het leven van Casey Blue, het meisje met een paard van een dollar.

Na de laatste wedstrijd heeft Storm tijd nodig om te herstellen. In de...


Lezersrecensies (1)

Spannend en meeslepend

door: Evana Kuipers 1 like
Paardrij-superster Casey Blue heeft het allemaal: roem, haar kampioen-paard Storm en een vriendje dat zielsveel van haar houdt. Maar dan dendert Kyle haar leven binnen. Hij is niet alleen de meest gevraagde trainer van het land, maar ook de knapste. Dat gaat natuurlijk voor problemen zorgen… Maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic