De weg naar geluk

1

Ilona heeft een prettig leven; ze heeft een eigen woning, een leuke baan en een lieve vriend, Johan. Ze hoopt dat hij binnenkort voorstelt om te gaan samenwonen.
Maar dan wordt ze ontslagen. Vervolgens ontdekt ze dat Johan vreemdgaat en zich gaat verloven met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp wordt ze aangereden door een auto en belandt in het ziekenhuis. De man die haar aangereden heeft, blijkt Peter te zijn, een knappe en aantrekkelijke man. Hij is op zoek naar vrijwilligers om te werken in Oeganda.
Eerst lijkt dat haar niets, maar als Johan haar op een nare manier probeert terug te krijgen, besluit ze om toch te gaan. Als ze eenmaal hersteld is, gaat ze met Peter mee naar Oeganda. Ze heeft daar een fijne tijd en wordt verliefd op Peter, maar dan ontdekt ze dat Peter al een vriendin heeft.
En dan blijkt Johan dat haar helemaal vanuit Nederland achterna gereisd is.
Wat moet Ilona doen? Terug naar Nederland of in Oeganda blijven? En hoe kan ze op Peter blijven wachten als hij al gebonden is? Zal ze ooit nog de man van haar dromen vinden?
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
172
Laatste editie
15 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij De Graveinse Abeel
ISBN
9789462600348
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Aangenaam en plezierig

door: Mies Huibers 1 like
Ilona Wissink heeft een mooie baan bij een regionale krant en een relatie met Johan die ze helemaal ziet zitten. Dan gaat het mis en niet zo'n beetje ook. Ze krijgt haar ontslag en wordt aangereden door een auto. Als ze ook nog eens ontdekt dat haar vriend niet zo trouw is als ze dacht, komt ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic