De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

0

Onze vrije menselijke wil is lang niet zo vrij als wij weleens denken. Deze wil wordt veelal aan de wensen van onze lagere lichamen of voertuigen van bewustzijn onderworpen. Bepaalde handelingen en/of gewoontes die wij dagelijks als mens verrichten en zogenaamd aan onze vrije wil toeschrijven, vallen in principe onder de wil van één of meerdere lagere lichamen.
Dit gaat zo subtiel dat we het pas doorhebben als het al te laat is. Het gevolg is: verslaving aan één of meerdere aardse materie.
We moeten weten dat onze lagere lichamen alle ingrediënten bevatten om ons leven in een hel te doen veranderen. Door hun egoïsme wordt het hart vervolgens belast met negatief karma, dat rechtstreeks vanuit onze zogenaamde 'vrije wil' voortvloeit.
Zo is bijvoorbeeld bij alcoholverslaving niet de alcohol de meester over jou, maar het grofstoffelijk-, het begeerte- en/of het lager denklichaam. De alcohol is alleen een middel dat deze verslaving in stand houden. Alles waarmee je deze drie lagere lichamen voedt, kan tot een verslaving leiden bij degene die er zwak voor is; van drugs tot seks.
Alleen zij die sterk genoeg zijn en Goddelijke hulp inroepen, kunnen deze voertuigen disciplineren. Het disciplineringsproces gaat meestal gepaard met veel strijd en pijn (lijfstraffen vanuit de lagere voertuigen). Maar de volhouder zal uiteindelijk slagen en Meesterschap bereiken over deze voertuigen. Hiermeee heeft hij zijn weg naar Goddelijk bewustzijn en Meesterschap blootgelegd.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
125
Laatste editie
30 augustus 2012
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087592943

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic