De Wereld van Tom

0

Wist je dat heel veel kinderen die de diagnose ADHD hebben moeite hebben om te begrijpen wat dat eigenlijk precies is? Terwijl een goed begrip van ADHD door kind en gezin al veel alledaagse problemen kan oplossen!

De Wereld van Tom legt op speelse wijze uit wat het betekent om ADHD te hebben. Tijdens haar werk in de klinische praktijk liep auteur Lianne Wuts – van Haagen er tegen aan dat de gangbare psycho-educatie materialen voor de uitleg van ADHD onvoldoende rekening houden met de belevingswereld van het kind. Daarom heeft ze de Wereld van Tom geschreven. Dit werkboek is sindsdien met veel succes ingezet in de GGZ maar kan ook prima onder begeleiding van ouders zelf worden gebruikt.

Over de auteur:
Lianne Wuts – van Haagen is een Kinder- en Jeugdpsycholoog (MSc). Na haar universitaire opleiding in de Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie heeft zij enkele jaren als psycholoog gewerkt binnen de GGZ. Momenteel woont zij in Londen (MBPsS geaccrediteerd) en werkt zij in het basisonderwijs met kinderen met ADHD, autisme spectrum stoornissen, gedragsproblemen, angst en leerproblemen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
43
Laatste editie
03 april 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402129731

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic