De wereld van Winne

0

Winnes ouders hebben vaak ruzie. Als zijn vader een wandeling met hem wil maken voelt hij het al aankomen. Z´n ouders gaan uit elkaar.
Het is het begin van een rampzalige tijd, waarin heel veel gebeurt. Gelukkig is Storm er, zijn vriend, die hem door dik en dun steunt.
Op een dag vindt Winne in een oud kastje op zolder een medaillon met zijn naam er op. Hij kruipt in het kastje, in de richting van een bundel fel oranjegeel licht.
Dan verliest hij plotseling zijn evenwicht en komt in een heel andere wereld terecht. Daar ontmoet hij een mysterieus meisje met een donkerbruine huid en halflang zwart haar, waar hij diep van onder de indruk raakt. Sevda betrekt hem bij haar adembenemende avonturen, waarbij het telkens lijkt mis te gaan. Met hulp van Winne keren de kansen. Dankzij zijn ervaringen slaagt Winne er uiteindelijk in om zijn leven op een verrassende wijze om te buigen.
De ontknoping van het verhaal is onverwacht en origineel.

In deze razend spannende jeugdroman, toont Bard Bothe zijn rijke verbeeldingskracht.

Hij schreef de roman Andermaal Anne, waarmee hij de eerste prijs won in een schrijverswedstrijd en Kaarslicht en dennenaalden, een bundel boeiende verhalen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
24 november 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089542588

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic