De wieg

5

Op een ochtend rijdt Matt Bishop van huis weg met een speciaal doel: zijn zwangere vrouw Marissa heeft hem gevraagd de antieke wieg op te sporen waarin zijzelf als kind gelegen heeft. Als tiener is ze verlaten door haar moeder Caroline, waarna ze haar nooit meer heeft gezien. Marissa is niet op zoek naar haar moeder, ze wil alleen maar dat haar kind in dezelfde wieg komt te liggen als zij. Tijdens zijn zoktocht komt Matt erachter dat Caroline een impulsief en mysterieus leven heeft geleid en hij doet een ontdekking die Marissa’s leven en alles waarin zij gelooft zal veranderen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Ton Heuvelmans
Laatste editie
18 maart 2010
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
ISBN
9789023456841
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie De wieg

door: Brixy 1 like
Wat in eerste instantie lijkt op een eenvoudig verhaal, blijkt gaandeweg een magnifiek aan elkaar geschreven roadstory en/of quest; alleen erg jammer dat het zo kort is. Veel liever had ik het uitgesmeerd willen zien in een dikkere pil , maar aan de andere kant is het ook weer heel knap van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic