Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De winter op tafel

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag

-Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen
-Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger
-Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl
-Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De winter op tafel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De winter op tafel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.