De winter op tafel

0

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag

-Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen
-Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger
-Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl
-Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
148
Laatste editie
10 oktober 2014
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059565685
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic