De Wolvenlus

101

Lijsten 2 Spots 1 Top25's 5
Een baby ligt buiten in zijn wiegje te kraaien. Langzaam sluipt de wolf dichterbij...

Een troep wolven waart in de bosrijke omgeving van het dorpje Hope in Montana, de streek waar ze een eeuw geleden tot op het laatste exemplaar werden afgeslacht. Nu worden ze beschermd door de wet en door de 29-jarige biologe Helen Ross, die in het gebied is om deze prachtige wilde dieren te observeren. Ook moet ze zien te voorkomen dat de wolven opnieuw worden uitgeroeid. Dit tot groot ongenoegen van de lokale schapenfokkers die hun kuddes bedreigd zien.

Nicholas Evans laat zien hoe de emoties in het afgelegen dorp langzaam steeds hoger oplopen en uiteindelijk tot een aangrijpende confrontalie leiden. Voor geen van de bewoners zal het leven ooit nog hetzelfde zijn.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
07 oktober 2011
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789460929632


Door lezers

Feelgood Club / Challenge Categorie #46 - Lees een beestachtig boek
10 februari 2018 3 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

langdradig

door: Rebecca 1 like
Dit vond ik een van zijn mindere boeken. Het begin is mooi maar het word al snel voorspelbaar en langdradig. Ook vind ik dat het verhaal en achterkant niet erg passen, het is een roman maar zo komt het niet over. Het was lastig om de laatste bladzijden te lezen gewoon omdat het niet pakt.

Niet van onder de indruk

door: Natalie 1 like
Ik ben ditmaal niet echt onder de indruk. De laatste bladzijden heb ik niet goed gelezen, maar voornamelijk doorgebladerd. Het heeft net 3 sterren gehaald. Ik vind het een traag verhaal. Is er nog iets positiefs? De beschrijving van de natuur, de elementen dat vond ik wel aardig opgetekend. De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic