De woorden van zijn vingers

8

Artikelen 1

Rembrandt en Clara ontmoeten elkaar in de trein. Hoewel Rembrandts doofheid hen eerst dichter bij elkaar brengt, zorgt het algauw voor onrust, eenzaamheid en een heleboel vragen waar Clara maar met mondjesmaat antwoord op krijgt. Voorzichtig, met vallen en opstaan, proberen ze hun liefde een plek te geven in een wereld die voor geen van beiden ooit nog hetzelfde zal zijn. Clara beseft dat ze niet de meest eenvoudige keuze heeft gemaakt door van Rembrandt te houden. Maar ze geeft niet op: met veel moeite sleurt ze hem uit het beklemmende isolement dat al jaren zijn leven beheerst. En dan ziet ze in dat dit niet het einde is, maar het begin. Het begin van een leven samen.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
31 oktober 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044809534


Artikelen over De woorden van zijn vingers

Even mailen met... Marian de Smet
01 augustus 2014 1 like
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Recensie De woorden van zijn vingers

door: Janneke Bouwman 1 like
Gelezen december 2008. Wat een geweldig mooi boek om het jaar mee af te sluiten. Wat een schitterend boek om duidelijk te maken wat het is om niet te kunnen horen.... en hoe je daarmee om kunt gaan. En dan al die andere thema's die voorbij komen; het is haast te veel voor één boek. Prachtig,...

Recensie De woorden van zijn vingers

door: minie 1 like
prachtig boek met veel thema's. je ontdekt de problemen van een doof iemand. mooie om te lezen hoe ontwikkelingen in de relatie tussen rembrandt en clara gaan. jeugdboek, maar kan goed door een volwassene gelezen worden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic